Strategjia e markës(Brand):Çfarë është dhe pse ju duhet? — albusinessmagazine

Nëse dispononi një subjekt apo jeni titullari i tij,me siguri e keni dëgjuar termin “markë”( branding).Gjithashtu keni parë dhe Biznese për tu treguar fillestarve të investojnë në strategjinë e tyre të markës dhe të marin kohë në gjetjen e identitetit të markës. Por çfarë do të thotë e gjitha kjo? Çdo biznes ka nevojë për […]

përmes Strategjia e markës(Brand):Çfarë është dhe pse ju duhet? — albusinessmagazine

2 commentaires sur “Strategjia e markës(Brand):Çfarë është dhe pse ju duhet? — albusinessmagazine

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s