Buka – Cilen duhet ti japim femijes? — Receta BABY

Tradicionalisht, buka përbëhet nga tre pjesë pas pjekjes: korrja, tulja dhe farat ne te nese ka. Ne duhet ta dimë këtë për të kuptuar ndryshimin dhe cila buke është më e shendetshme per femijet tane. Ndaj prej ketyre ne dallojme qe gjeresisht konsumohen buka e bardheose buka me grurë të plotë ose ajo qe quhet […]

përmes Buka – Cilen duhet ti japim femijes? — Receta BABY

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s