„Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata” Marta Dymek | Marginesy — Magiczny Kociołek. Kuchnia i Kultura.

W celu uniknięcia SPAM-u a także dublowania komentarzy, możliwość komentowania automatycznie została wyłączona (nie wiem dlaczego). W związku z tym chciałabym przekierować Was do recenzji poprzedniej książki Marty Dymek „Jadłonomia po polsku” – jeśli chcielibyście wypowiedzieć się na temat książki, kuchni roślinnej a także/lub macie jakieś inne własne przemyślenia, możecie zrobić to TUTAJ. Przepraszam za […]

via „Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata” Marta Dymek | Marginesy — Magiczny Kociołek. Kuchnia i Kultura.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s