Koronavirusi kthehen përsëri ndërsa vendet rihapen — TV ILIRIA CHICAGO

Disa vende që kanë lehtësuar distancimin shoqëror dhe kufizimet e qëndrimit në shtëpi po shohin një ringjallërim të rasteve me COVID-19 ndërsa numrat e rasteve në të gjithë globin vazhdojnë të rriten. Në Spanjë, autoritetet në shtetin e Katalonjës u kërkuan mbi 96,000 banorëve në tre qytete të qëndrojnë në shtëpi të dielën – menjëherë […]

përmes Koronavirusi kthehen përsëri ndërsa vendet rihapen — TV ILIRIA CHICAGO

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s