Gjyqet ndaj ish-udhëheqjes komuniste, si mbetën pa fajtorë krimet e diktaturës —

Vdekja pa pendesë e gruas së diktatorit Hoxha më 26 shkurt 2020, ktheu në vëmendje faktin se në Shqipëri krimet e regjimit komunist nuk u dënuan kurrë. Pas vdekjes së Nexhmije Hoxhës, pati shumë reagime në rrjetet sociale, mirëpo pak kujtuan gjyqet e viteve ’90-të dhe faktin se drejtuesit e lartë të diktaturës nuk vuajtën […]

përmes Gjyqet ndaj ish-udhëheqjes komuniste, si mbetën pa fajtorë krimet e diktaturës —

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s