Филипче : Пандемијата не спласнува, секаде каде што се попуштаат рестриктивните мерки има нови заразени — International Daily Info

Простото споредување само на бројките не е показател на состојбата, туку битно е да се знае на што се должи зголемениот број новодијагностицирани лица со ковид-19. Системот што го спроведуваме на широко тестирање и идентификување на сите, па и асимптоматските пациенти, сметам дека е одличен. Секаков друг, поинаков пристап, може да доведе одеднаш да бидат […]

via Филипче : Пандемијата не спласнува, секаде каде што се попуштаат рестриктивните мерки има нови заразени — International Daily Info

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s