Твојата храна, твое здравје — Твојата ХРАНА, Твое ЗДРАВЈЕ

​ ​”Твојата храна, твое здравје” или скратено ТХТЗ, e програма базирана на нашите искуства и научните истражувања на американскиот биохемичар д-р Бери Сирс. Ќе Ви овозможи подобрување на здравјето, заштита од хронични заболувања и подобрување на квалитетот на животот. Губењето на вишокот килограми и наталожените масти е загарантирано. ТХТЗ не е диета – нема да […]

via Твојата храна, твое здравје — Твојата ХРАНА, Твое ЗДРАВЈЕ

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s