Дали како држава во однос на воспитно-образовната дејност потфрливме уште во почетокот на деведесеттите?! — AdviserEdu / Educating

Образовната стратегија на една земја треба да ја трасира визијата за нејзината иднина и да игра водечка улога во реализацијата на таа визија преку креирање на една сеопфатна и прифатлива мисија. Дали ние како држава потфрливме во оваа насока уште пред 30 години?! Добар дел од европските земји кои на почетокот од деведесеттите години го […]

via Дали како држава во однос на воспитно-образовната дејност потфрливме уште во почетокот на деведесеттите?! — AdviserEdu / Educating

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s