Kjøtt er ikke bare kilde til (helsefarlig) jern, men også til stekemutagener, spesielt i grillsesongen —

Jern som finnes i kjøtt, eller hem-jern, kan øke risiko for hjertesykdom opp til 57 %. Dette viser en gjennomgang av flere 21 studier, metaanalyse, publisert i Journal of Nutrition primo 2014. Lenke til studien er her (les full tekst her hvis du har tilgang/abonnerer på). Fra tidligere finnes det omfattende dokumentasjon for at jern øker […]

via Kjøtt er ikke bare kilde til (helsefarlig) jern, men også til stekemutagener, spesielt i grillsesongen —

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google

Vous commentez à l’aide de votre compte Google. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s